Főoldal   Kosár   Kapcsolat
Keresés:
Ajándékutalvány
Sütő- főző edények
Használati tárgyak
Dísztárgyak
Készletek
Gyerekeknek
Egyedi megrendelések
Ajándékcsomag
E-mail cím:
Jelszó:
Jelszóemlékeztető »
Regisztráció »
E-mail cím:
www.bathaporta.hu
Ghaurved mustár
Ghaurved mustár
www.ghaurved.hu
www.kulturpajta.hu
Termékkategóriák
bagett sütő
bagett sütő bagett sütő bagett sütő bagett sütő bagett sütő bagett sütő bagett sütő bagett sütő bagett sütő bagett sütő bagett sütő
bagett sütő
azonosító: 114
Magasság: 8 cm   Átmérő:   -
Szélesség: 12 cm   Űrtartalom:   1,5 liter
Hosszuság: 43 cm   Elérhetőség:   raktáron
Színek:
 
Mennyiség:
 db Ár: 4.700 Ft
Új termékünk a bagett sütő. A finom bagettek mellett gyümölcskenyér, püspökkenyér, fasírozott és különböző piskóták is süthetők benne.

Kerámia sütő- főző edények használata

A kívül-belül mázas tálakat nem kell előzetesen beáztatni!

-Bármilyen sütőbe ( villany, gáz, légkeveréses, mikrohullámú ) bátran betehetjük. A samottos edények használhatók kemencében, nyílt lángnál, tűzhelyen és szabad tűznél is.
- Az általános sütési hőfok a 200-220, vagy gázsütőben a 4-5-ös fokozat.
- A sütés és párolás folyamán, ha folyadékpótlásra van szükség, mindig langyos folyadékkal tegyük. Soha ne legyen hideg, vagy forró a hozzáadott folyadék, mert attól is megpattanhat a tál.
- Ha azt szeretnénk, hogy az étel teteje megpiruljon, akkor a sütés vége előtt 20 perccel vegyük le a sütőtál fedelét.
- Ha elkészült az étel, soha ne tegyük a tálat hideg felületre, inkább egy fa alátétre a hőingadozás miatt.
- Mosogatás előtt várjuk meg, hogy lehűljön a tál, majd meleg vízzel mossuk ki. Ha szükséges, mosogatószert használhatunk. Az edényeket mosogatógépben is lehet tisztítani.
A tálat mielőtt eltennénk a szekrénybe, alaposan szárítsuk ki szobahőmérsékleten (legjobb megoldás feltenni a radiátorra egy-két napra). És ezt követően is lehetőség szerint, szellős, száraz helyen tároljuk. Ha vizesen tesszük el, ráadásul zárt helyre, akkor könnyen megeshet, hogy bepenészedik.